Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Андріївська сільська рада» (код ЄДРПОУ: 04362208) був реорганізований і увійшов до складу Макарівської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування

Привітання ювілярки з 95-річчям

25 лютого прохолодного але сонячного дня, Анатолій Михайлович Кибукевич завітав до жительки села Червона Гірка, Зайченко Ольги Петрівни, щоб привітати ювілярку з 95-річчям. Сільський голова звернувся до ювілярки із теплими щирими словами вітання. Побажав добра, міцного здоров’я та довголіття, Божого благословення та родинного затишку і  вручив ювілярці подарунки.

Розчулена жінка проживши нелегке життя, залишилась щирою, відкритою, бадьорою та енергійною, радо зустріла гостя, та розхвильовано подякувала за теплу зустріч, виявлену повагу та шану до неї. Подякувала за те що у цей день про неї не забули і прийшли привітати.

Сільський голова пообіцяв іменинниці, що обовязково приїде привітати її з 100-річним ювілеєм, та взяв обіцянку з ювілярки, що та обов’язково його дочекається.

« повернутися до списку новин


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua

Логін: *

Пароль: *